iconImg

Nyissák egybe a kutyafuttatót a Szent István parkban!

Aláírásoddal támogasd, hogy a Szent István park Újpest rkp. felőli - eddig is zárva tartott - bejárata megszűnjön és a kutyafuttató északi és déli része újból összenyitásra kerüljön!

 

A Szent István parkkal párhuzamosan az Újpesti rakpart mellett húzódó közkedvelt kutyafuttató sorsa rendeződni látszik. A Fővárosi Önkormányzat a felsőrakpart fasorának rehabilitációja után átveszi azt és a futtató tulajdonjogát is. Megkezdődött az átadás átvétel folyamata, mely kapcsán a futtató használói azt remélik megtörténik a terület rendezése: kerítések javítása, közvilágítás fejlesztése, kavicscsere is. 

A középen "kettévágott" futtató újbóli egybenyitására van esélyünk. Erősítsük meg a döntéshozókat a lokálpatriótaként: nyissák egybe a kutya futtatót, az eddig is zárva tartott Szent István park rakpart felőli kapuját zárják le véglegesen. 

A kutyások pedig nagyon szeretnék, ha a futtató újból össze lenne nyitva. 

 

Aláírásoddal támogatom, hogy a Szent István park Újpest rkp. felőli - eddig is zárva tartott - bejárata megszűnjön és a kutyafuttató északi és déli része újból összenyitásra kerüljön!

Csatlakozom a petícióhoz!