iconImg

Petíció a teljes ellenzéki összefogásért! Írd alá!

✍️ Aláírásoddal támogasd a teljes ellenzéki összefogást, hogy az ellenzéki pártok egy közös listával és közös képviselőjelöltekkel váltsák le a kormányt a 2022-es országgyűlési választáson!

Az elmúlt hetekben egy internetes konzultáción kértük ki az emberek véleményét, ők pedig azt mondták, hogy 2022-ben teljes ellenzéki összefogást, egy közös listát és közös jelölteket szeretnének látni.

Nekünk igenis számít, hogy mit várnak tőlünk az emberek, az egy közös lista pedig nem egy nagy feladat ahhoz képest, hogy közös kormányzásra készülünk. Tetszik vagy sem, a Fidesz választási törvénye miatt csak egyetlen útja van a változásnak: közös lista, majd közös győzelem, majd közös Magyarország.

Ez az egyetlen út ahhoz, hogy végre ne csak beszéljünk róla, hanem tényleg rendbetegyük az oktatást, az egészségügyet, a béreket és a nyugdíjakat. Nem lesz európai Magyarország teljes ellenzéki összefogás nélkül.

✍️ Írd alá a petíciónkat a teljes ellenzéki összefogásért!

Csatlakozom a petícióhoz!